Vermeulen Brauckman

De Havik 15
3972 XT, Driebergen-Rijsenburg
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Geestdrift Festival

CheeseWorks-0083-300x200
Op 28 oktober vindt de vijfde editie plaats van het Geestdrift Festival. Op een nieuwe locatie: de Geertekerk in Utrecht. Het festival biedt ook dit jaar weer een podium aan filosofen, muzikanten, dichters, theologen, dansers en theatermakers. 
De Amerikaanse filosoof, theoloog John Caputo, zal naast de openingslezing van het festival ook een meer persoonlijk programma rond zijn boek ‘Hoping against Hope’ verzorgen. De Tsjechische econoom, filosoof Tomas Sedlacek zal tijdens het festival over de bijbelse figuur Job spreken. Ook gaat Sedlacek het gesprek aan met het publiek naar aanleiding van zijn boek ‘De Economie van Goed en Kwaad’. 
Het Geestdrift Festival heeft zich de afgelopen jaren een unieke plek verworven in het kerkelijk landschap van Utrecht en Nederland. Het festival verbindt met veel lef en visie bijbelse thema's met diaconale betrokkenheid, kunst en muziek. De programmering valt in de smaak bij een relatief jonge doelgroep met vragen rondom geloof, geloofstradities en kerk. www.geestdriftfestival.nl