Vermeulen Brauckman

De Havik 15
3972 XT, Driebergen-Rijsenburg
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voorwaarden

De Vermeulen Brauckman Stichting heeft als doel:

"Het bevorderen en financieel ondersteunen van initiatieven van personen en instellingen gericht op de ontsluiting van de Bijbel in het Nederlands taalgebied".

Het is voor de Vermeulen Brauckman Stichting van groot belang dat de Nederlandse Bijbeltekst ook werkelijk aan bod komt in het project, bij voorkeur niet verpakt in te veel eigen taal of beelden. Daarnaast is het van belang dat de tekst van de Bijbel op een nieuwe, verrassende wijze naar voren wordt gebracht. De Vermeulen Brauckman Stichting steunt graag projecten met een grote reikwijdte en een brede uitstraling, maar wil ook een helpende hand bieden aan nieuwe, nog voor groei vatbare initiatieven. Door het aanvraagformulier te bekijken krijgt u verder een goed beeld van de doelstelling van de Vermeulen Brauckman Stichting.

Aanvragen

Als u wilt kunt u via dit formulier (pdf / doc) een aanvraag voor sponsoring indienen. Uw project dient hiervoor wel aan alle voorwaarden te voldoen. U kunt een project uitsluitend digitaal indienen. Het daarvoor bestemde e-mailadres is Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Let op! Dien uw aanvraag (digitaal) in vóór 13 januari 2020 om uw project tijdens de eerstvolgende bestuursvergadering aan de orde te laten komen.

De Vermeulen Brauckman Stichting subsidieert geen boeken of uitgaves waar uitgevers bij betrokken zijn.